SM


Hej !

Under förra veckan var vi på SM och tävlade. Vi åkte dit på måndag morgon och började bygga vår monter klockan 10. Det tog cirka sex timmar att bygga vår monter och den blev mycket fin. Vi blev dock smutsiga och dammiga.
Klockan fem invigdes SM mässan och Martin Björk var SMs konferencier. Många var på besök och vår kära stadsminister var och hälsade på. Klockan sex började mässan och vi stod och sålde våra produkter i 3,5h. Efter det åkte vi till vårt hotell på Nacka, vi var vrålhungriga så vi drog till Mcdonald´s och käkade plus meny. 
Senare åkte vi tillbaka till hotellet och sov, morgonen där på överraskade vi Olivia med frukost på sängen eftersom hon fyllde år. Sedan käkade vi frukostbuffé och tog oss vidare till Älvsjö mässan via en stor buss som körde oss dit.
Mässan började klockan nio till klockan tre. Det var väldigt roligt och vi sålde fler nypor. Det var många jury som var på besök hos oss och intervjuade oss och många tyckte vår monter var snygg.
Efter mässan så slände vi bort alla våra väggar och packade ihop allt annat som vi skulle ta med till Uppsala. Det kändes lite sorgligt. Klockan sju skulle vi på galamiddagen och alla priser skulle delas ut, vi vann dock inga priser, men det var roligt att vara där, TAKIDA var även där och sjung. Superduktiga! Vi lyckades även träffa på dem i garaget på vårt hotell efter middagen och tog självklart kort på dem. Efter galan gick vi till nästa hotell vi skulle bo på nämligen Rica Hotel Talk, där det var väldigt snyggt. Vi satte oss nere i baren och träffade på andra UF elever, det var mycket trevligt. Dagen därpå åt vi en underbar frukostbuffé och åkte trötta och nöjda tillbaka till Uppsala.



Kommentarer
Postat av: Mona-Lisa

Vi måste få originalbilden på er och statsministern, bra jobbat!!! :-)

2010-05-18 @ 22:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0