April-maj

Hej!

Vi är stressade pga förberedelserna inför SM och har mycket att göra denna vecka och nästa vecka!
Det är så att vi är tvugna att bygga ut den och det är ganska komplicerat. Vi hoppas att det löser sig =)

Imorgon har vi möte med vår rådgivare för att bolla idéer gällande monter mm inför mässan i älvsjö. Så imorgon har vi förhoppningsvis mer koll på läget.

I torsdags var vi på SM-upptakt på Gillet. Dit var alla företag från Uppsala län som gått vidare till SM inbjudna. Vi var ca fem företag som var där och vi fick lära känna varandra lite mer, fick en föreläsning om sälj och vi fick även chans att prata med juryn i de olika tävlingarna. På så sätt kunde vi få feedback på vad vi kunde göra ännu bättre, vilket var jättebra. Vi fick även jättegott fika och middag. Det var en mycket trevlig eftermiddag!

I fredags åkte vi till Uppsala Färg och till Ekebybruk Kakel för att hämta färg och kakel vi blivit sponsrade med. Tack så mycket!

Nu ska vi fortsätta med planeringen inför SM, skriver mer sen!


Intervju med UNT

Hej!

Nu är vi tillbaka efter ett skönt påsklov. Vi är i full gång med förberedelserna inför SM och även med årsredovisningen.

Tidigare idag har vi träffat UNT och blivit intervjuade och fotade. Det gick jättebra och snart kommer ni kunna läsa om oss i tidningen, så håll utkik!


BILDER FRÅN MÄSSAN

Hej! Här kommer några bilder från mässan i lördags!


Montern



I väntan på prisutdelning



Tar emot pris för 3e bästa monter



Tar emot pris för bästa vara



Vi berättade tidigare om en överraskning vi höll på med inför mässan. Vi sydde två stycken strumpdräkter och en strumpnypa som Linnéa och Anna gick runt med under mässan. Det var verkligen ett bra sätt att fånga folks uppmärksamhet på.


Tar emot pris för bästa affärsplan



I montern hade vi två stycken tvättkorgar för att demonstrera hur det ser ut i ett hem med respektive utan Pinch It


Efter att vi mottagit pris fick vi gå till en fotograf som tog bilder:



Vinnaren i vår tävling

Under mässan hade vi en tävling där man skulle gissa hur många enstaka strumpor som fanns i en tvättkorg som fanns i montern. Priset var ett presentkort á 100 kronor på handelsföreningen.

Vi fick in en hel del svar och många var nära. Svaret var 49 strumpor och Josefin Jansson svarade rätt! Så GRATTIS JOSEFIN JANSSON!

Vi skickar presentkoret hem till dig idag!

Pinch It, bästa varan i Uppsala

Hej!

Ja, som rubriken lyder så förstår ni säkert att vi vann tävlingen "Bästa Vara i Uppsala län". Vilket innebär att vi representerar Uppsala län i SM i den tävlingen. Jätteroligt! I och med vinsten fick vi även 3000 kr i vinstpengar.

Vi tog även hem 3e priset i tävlingen "Bästa monter". I tävlingen "Bästa monter" deltog alla som var med på mässan, ca 165 stycken! Genom att komma på 3e platsen där fick vi 1000 kronor till i vinstpengar.

Vi kom till fyrishov, där mässan hölls, redan klockan 8 på morgonen. När vi kom till vår monterplats såg vi att vi hade fått en tvärslå i vår monter, vilket vi inte räknat med. Vi skulle alltså bli tvungna att antingen såga bort 10 cm på höjden av montern eller såga ut ett jack i montern så tvärslån fick plats. Men som tur var kom vi fram till en lösning på problemet tillsammans med UF-personalen. Vi flyttade över tvärslån till montern bredvid och vi stötte upp vår monter med hjälp av våra monterväggar som vi byggt själva. Det var jätteskönt att vi slapp såga i montern!

När montern var färdigbyggd och alla produkter var på plats övade vi några gånger på vår presentation vi skulle göra inför juryn. Sen klockan 12 öppnade mässan och det strömmade in folk. Fyrtio minuter senare var det vår tur att presentera inför juryn. Presentationen gick jättebra och vi blev mer än nöjda med den.

Klockan 14 och 16 var det prisutdelning. Vid första prisutdelningen fick vi gå upp på scenen och ta emot pris för bästa affärplan. Vid nästa prisutdelning fick vi gå upp på scenen och ta emot pris för bästa vara och pris för 3e bästa monter.

Klockan 17 var mässan slut och vi började plocka ihop montern. En halvtimme senare åkte fyra supertrötta tjejer hem.

Bilder från mässan kommer senare under veckan!

RSS 2.0