Årsstämma - Beijer Alma


Hej!

Igår var vi på Beijer Almas årsstämma i Uppsala Konsert och Kongress. Vi och några andra på vår skolan blev inbjudna av Anders Wall, det var mycket intressant att se hur en årsstämma går till! Efter det blev vi bjudna på buffé och fick chansen att träffa aktieägarna i bolaget, de var väldigt trevliga och maten var god! Så vi blev kvar ett bra tag, ett plus var att vi lyckades sälja några påsar och bjuda in några till mässan på lördag! Så det var helt klart en lyckad kväll! 

          

Idag ska vi måla det sista på vår monter och fixa med lite smågrejer, sedan ska vi förbereda oss inför vår presentation som vi ska ha för en jury på lördag så den blir perfekt! Det är inte långt kvar nu, det känns lite stressigt men det är nog bara nerverna! Jag hoppas att vi ses där! Nu ska jag gå och måla vägg!

Ha det bra!

/Olivia

        




  

Full fart inför VVE

Hej!

Den här veckan har vi haft fullt upp. I tisdags målade vi hela dagen och fixade med bruksanvisningar och lite annat. I onsdags tog vi en heldag och åkte runt i Uppsala. Vi började med att åka till Bolandskolan där de skulle hjälpa oss med att kakla till vår monter, vi bestämde lite om när vi skulle komma och lämna grejerna osv.Sen åkte vi vidare till återvinningscentralen för att hämta några tvättmaskinsluckor. Sen åkte vi iväg för att köpa mer band till våra påsar och sen blev det lunch på IKEA. Efter det blev det en tur till Beijer som sponsrade oss med spånskivor och sen vidare till Ekeby Bruk Kakel som sponsrade oss med klinkers.
I går satt vi kvar efter skolan till strax efter klockan 18 och sydde en överaskning till VVE.

Just nu är vi ute i garaget och målar monterväggarna ytterligare en gång. Vi ska snart gå och sy klart det vi påbörjade igår!

Här kommer några bilder från i fredags när vi målade för första gången. En fikapaus hann vi även med.






torsdag 11/3

Hej!

Idag har vi hunnit med mycket! Vi har äntligen ordnat fler visitkort, städat på kontoret, planerat ännu mer inför mässan och mycket mer.

Imorgon är det fullt upp! På morgonen ska vi träffa en tjej som ska hjälpa oss med en överraskning till mässan, sen ska vi ha rådgivarlunch här och efter det ska vi sätta igång med att slipa och måla monterväggar. Vi kommer att ta lite bilder, så snart kommer det lite roligare inlägg med bilder!

/Aya

Tisdag

Hej!

I fredags hade vi sydag, vi satt i skolan och sydde ända fram till klockan 18. Det gick jättebra och vi blev nästan klara med alla påsar vi behöver inför mässan, vi måste ordna med lite fler bruksanvisningar att fästa på påsarna så är vi klara sen. Olivia och Aya åkte även iväg för att hämta lite mer sponsorgrejer medans vi satt kvar och sydde. Vi blev sponsrade med färg och penslar mm från Uppsala färg. Vi har även blivit sponsrade med färg av Flügger färg och Alcro. Tack så mycket!

Just nu sitter alla framför en varsin dator och letar efter någon bra sida att beställa t-shirts med tryck på inför mässan. Eftersom vi vill ha en snygg och stilren limegrön färg på våra tröjor är det lite svårt att hitta, de flesta tröjor har en tråkig grön färg.

Imorgon får vi våra monterväggar, så snart är det dags att börja måla och fixa ordentligt med montern. Det ska bli kul!

Glöm inte att ni kan få biljetter gratis av oss till VVE-mässan! Skicka en mail eller skriv en kommentar så ordnar vi det!

/Anna och Linnéa

Tillbaka efter sportlovet

Hej!

Nu är vi tillbaka efter en veckas långt sportlov. Vi har precis haft morgonmöte med planering inför den kommande veckan. Den här veckan ska vi bland annat försöka hämta all färg vi har blivit sponsrade med. Vi har blivit sponsrade med vit, turkos och limegrön färg av några företag och det är vi jätteglada över.

På fredag har vi ytterligare en sydag inplanerad, 150 påsar ska sys inför VVE-mässan. Det blir jobbigt, men roligt

/Linnéa och Anna



Såhär såg det ut sist vi hade sydag i skolan

RSS 2.0