Gränby marknad

Hej!

Vi har fortfarande jättemycket att göra, därav den dåliga uppdateringen. Men vi tänkte berätta lite om hur det gick på marknaden i lördags.

Vi kom dit vid 11.30 och började fixa iordning med bordet och redan då kom det fram folk och ville köpa. Hela dagen rullade på jättebra och vi hade folk vid bordet hela tiden. Försäljningen gick oväntat bra och snart måste vi börja fundera på att göra en ny beställning nypor! Klockan 16 var marknaden slut och vi plockade ihop och åkte hem.

Föresten så kom UNT förbi vårt bord och tog kort och intervjuade oss, en del av detta kom med i tidningen dagen efter! När man läser artikeln får man uppfattningen att det inte gick så bra för oss med försäljningen, men det gjorde det verkligen.


Här kommer några bilder marknaden!

Gränby Marknad


Aya och olivia


gränby marknad

Julmarknad

Nu på lördag, 28/11, är det julmarknad här i Uppsala.
Vi kommer att befinna oss på Fyristorg mellan kl. 11-16 på lördag.
Kom dit och ät pepparkakor med oss och köp den perfekta julklappen. Eller varför inte köpa några nypor till dig själv och minska julstressen!

VÄLKOMNA!


Sydag!

Hej!

Den här veckan har vi verkligen haft fullt upp hela tiden därför har vi inte hunnit uppdatera bloggen på ett tag!

I onsdags så hade vi öppet hus i skolan, där vi hade vårt första säljtillfälle. Hela dagen ägnade vi åt att förbereda inför kvällen, kl 17 började det och kl 20 var det slut. De tre timmarna gick väldigt fort och vi sålde oväntat många nypor och våra handsydda påsar gick åt som bara den! Väldigt kul! 

Eftersom att det gick så bra var vi tvungna att sy ännu mer påsar till Gränby marknad som är imorgon, lördag. Så idag satt vi kvar i skolan till kl 18 och sydde, fixade med bruksanvisningar och andra saker. Vi åt en hel del godis också, som Linnéa och Anna handlade till imorgon. Dom har bra smak så om ni inte vill ha strumpnypor imorgon men känner er godissugna så vet ni vart ni ska gå!

Sedan gick vi iväg för att träffa en av våra rådgivare Mikael som tidigare också haft ett UF-företag. Han gav oss några bra tips till imorgon och vad som är bra att tänka på. Efter det åkte vi hem och jag hoppas verkligen att vi har koll på allting så vi inte kommer på att vi glömt något imorgon! Men det tror jag inte. 

Så nu tycker jag att alla som läser det här ska bege sig till Gränby marknad imorgon och köpa några strumpnypor såklart! Det kommer göra att det går så mycket lättare att tvätta och sortera dina strumpor, du kommer näst intill längta efter att få göra det! Dessutom är det en perfekt julklapp om du inte vet vad du ska köpa till din mamma eller pappa. Eller varför inte din son eller dotter det är väl dags att dem också börjar hjälpa till hemma? 

Här kommer lite bilder från öppet hus i onsdags också






Ha det bra, så ses vi imorgon!

/ Olivia

16 November

Hejsan!

Idag är humöret på topp för imorse fick vi reda på att vi vann bästa presentation i fredags. Så det var riktigt kul!

Annars idag då så har vi jobbat på för fullt. Vi har fixat med plastpåsarna som nyporna ska vara i, vi har skrivit ut massor av bruksanvisningar, klippt tyg till påsarna och även förberett inför öppethus på onsdag och inför marknaden på Gränby Centrum på lördag.

Men nu ska vi fortsätta jobba!

/Linnéa


Här kommer vår film

Här kommer våran överraskning, ni som missade den idag på presentationen kan även se den här:




/Pinch It UF

Onsdag!

Hejhej!

Nu sitter vi hemma hos mig och syr påsar. Vi ska sy en hel del för nästa onsdag har vi vårat första säljtillfälle, som kommer vara på Fyrisskolan. Vi kommer att vara där mellan 17-20 på öppet hus. Lördagen efter det har vi även fått plats på Gränby marknad, så kom dit! Det kommer vara många UF-företagare där och många nya, spännande produkter.  

Vi har varit här hela dagen och fixat med våran överraskning som vi ska visa på fredag, nu är vi äntligen klara med den. Vi har tränat på vår power-point presentation också så nu är vi klara med allt tills på fredag det känns skönt. 

Men nu ska jag fortsätta sy, det kommer snart in bilder på våra produkter!

/ Linnéa

V. 46

Hej !

Idag har vi fixat våra t-shirtar och dem är klara och är skit snygga.
Vi har även fixat plastförpackningar, typgpåsar, bruksanvisningar, reklamblad och hämtat ut våra visitkort.

Förlåt för vår dåliga uppdatering, vi har så mycket att göra både med företaget och andra skolarbeten. Vi ska försöka förbättra oss med det.

Vår power point presentation är klar som vi ska hålla för ettorna och tvåorna på fredag, vi har en överraskning för dem som vi även ska avslöja för er efter vi gjort vår presentation. Så kika in här på fredag så ska ni få se något kul!


Nu går det även bra att beställa produkten, maila oss eller skriv ett inlägg på bloggen om ni vill göra det! Det kommer snart upp bilder på hur våra olika förpackningar ser ut och hur vår bruksanvisning ser ut.



Vi återkommer senare under veckan, ha det bäst !
/ Aya och Olivia

Back on track!

Tjena!

Nu är vi tillbaka igen från ett härligt höstlov, kul att få vara tillbaka till företaget! Nu har vi massor att göra innan Gränby marknad och öppet hus på Fyrisskolan, då vi äntligen ska få börja sälja våra strumpnypor!

Redan igår började vi med att göra broschyrer som vi ska dela ut på Gränby marknad och sedan kom vi på att vi kunde pynta Fyrisskolan med dem också. Så håll utkik ni som går där, dem sitter på många anslagstavlor i skolan!  Vi ska även sätta upp dem på andra ställen så som ICA MAXI och ICA i Tärnsjö. Även ICA i Örsundsbro där man troligtvis kommer kunna köpa strumpnypor lite senare.

Idag gör vi klart bruksanvisningen så vi kan sy klart alla våra påsar så fort som möjligt. Vi fixar också med våran power point presentation som vi ska presentera för alla ettor och tvåor nästa vecka. Imorgon ska vi fixa visitkort, t-shirtar och färger med mera, som vi behöver till marknaden.

Det kommer snart ut en prislista också, så då är det bara att börja beställa! 

/Olivia


 


RSS 2.0