Bolagsstämma

Hej bloggen!

Nu börjar det lida mot sitt slut och Pinch It UF kommer att likvideras.
Idag har vi haft vår bolagstämma där vi kom överens om hur vi ska fördela vinst, lager m.m. Bolagsstämman gick väldigt bra i stort sett och vår rådgivare, Odette Lager var på plats. Vi fikade och hade ett trevligt avslut.
Imorgon ska vi förhandla med en butik som vill köpa in vårt lager. Hoppas det går bra!


SM


Hej !

Under förra veckan var vi på SM och tävlade. Vi åkte dit på måndag morgon och började bygga vår monter klockan 10. Det tog cirka sex timmar att bygga vår monter och den blev mycket fin. Vi blev dock smutsiga och dammiga.
Klockan fem invigdes SM mässan och Martin Björk var SMs konferencier. Många var på besök och vår kära stadsminister var och hälsade på. Klockan sex började mässan och vi stod och sålde våra produkter i 3,5h. Efter det åkte vi till vårt hotell på Nacka, vi var vrålhungriga så vi drog till Mcdonald´s och käkade plus meny. 
Senare åkte vi tillbaka till hotellet och sov, morgonen där på överraskade vi Olivia med frukost på sängen eftersom hon fyllde år. Sedan käkade vi frukostbuffé och tog oss vidare till Älvsjö mässan via en stor buss som körde oss dit.
Mässan började klockan nio till klockan tre. Det var väldigt roligt och vi sålde fler nypor. Det var många jury som var på besök hos oss och intervjuade oss och många tyckte vår monter var snygg.
Efter mässan så slände vi bort alla våra väggar och packade ihop allt annat som vi skulle ta med till Uppsala. Det kändes lite sorgligt. Klockan sju skulle vi på galamiddagen och alla priser skulle delas ut, vi vann dock inga priser, men det var roligt att vara där, TAKIDA var även där och sjung. Superduktiga! Vi lyckades även träffa på dem i garaget på vårt hotell efter middagen och tog självklart kort på dem. Efter galan gick vi till nästa hotell vi skulle bo på nämligen Rica Hotel Talk, där det var väldigt snyggt. Vi satte oss nere i baren och träffade på andra UF elever, det var mycket trevligt. Dagen därpå åt vi en underbar frukostbuffé och åkte trötta och nöjda tillbaka till Uppsala.



Torsdag

Hej!
Nu på morgonen var vi med i Radio Uppland och pratade om hur det är att driva företag och om SM mm. Det var jättekul!

Här är en länk till intervjun:

http://www.sr.se/webbradio/?type=broadcast&Id=2351138&BroadcastDate=&IsBlock=0

(Spola fram 8 minuter)


Just nu är vi ute i garaget och kaklar golvet och målar väggar. Idag ska vi även ordna med tävling i montern och skriva ut bruksanvisningar. Imorgon har vi sydag så då ska vi sitta och sy hela dagen, vi ska även fixa med de sista förberedelserna inför SM.

RADIO

torsdag kl 10.00 kommer vi att vara med i Radio Uppland och prata om Pinch It och om SM. Så då får ni sätta på radion och lyssna!


Glöm inte att det fortfarande går jättebra att beställa nypor både via mailen och bloggen. Minska stressen och få mer tid över till annat än strumpsortering!


Montermålning

Hej!

Om precis en vecka är vi påväg till Älvsjö och vi har mycket att ordna innan dess.

Just nu är vi ute i garaget på skolan och grundmålar våra monterväggar. Vi kommer att ha en treväggsmonter under SM i Älvsjö nästa vecka och måste därför måla en till vägg. Eftersom att monterytan är större i Älvsjö måste vi även förlänga en vägg och kakla mer golv. Så vi kommer att spendera många timmar i garaget den här veckan.

Idag kan ni läsa om oss i UNT Affärer! Tidningen finns även på internet, här kommer en länk: http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_s.aspx?gIssue=123&gTitle=&gYear=2010&gKey=hm0dnqrp&gAvailWidth=1014&gAvailHeight=733&gInitPage=1&gHotspot=0

Bläddra fram till sida 28 så hittar ni artikeln längst ner.

/Pinch It

RSS 2.0