Affärsplan inlämnad!

Hej!

Nu har vi precis lämnat in affärsplanen i sista stund! Det kändes mycket skönt, så nu kan vi äntligen njuta av vår helg som vi inte har kunnat göra på en månad, men vi har fortfarande några små justeringar att göra klart nästa vecka och några andra företagare ska titta igenom den så att den blir perfekt.

Nu tänkte vi att ni skulle få ett smakprov av vår affärsplan. Eftersom att många inte förstår riktigt vad det är vi ska sälja tänkte vi visa er ett urklipp från:

Produkten:

Vår produkt är en strumpnypa som används vid tvättning för att underlätta sorteringen av strumpor. Man fäster en nypa tillsammans med varje strumppar, på så sätt slipper man sortera strumporna efter tvättningen. Den är tillverkad av återvinningsbar plast, vilket gör den miljövänlig. Den är även tillverkad av värmetåligt material vilket innebär att den inte förstör kläderna.

Strumpnypan har en oval form som inte tar stor plats. Den har även en krok som man kan använda när man hänger upp tvätten. Den har en lätt vikt och bra hållbarhet.

Produkten kommer att paketeras i påsar så att dem är lätta att förvara. Vi har valt denna förpackning för dess enkla utseende och för att förhindra borttappning av nyporna.

I påsen kommer det även finnas en bruksanvisning om hur du använder Pinch It.

Här är en bild på oss alla fyra tillsammans



Vi hörs på måndag, ha en trevlig helg!

/Aya och Olivia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0