Sydag!

Hej!

Den här veckan har vi verkligen haft fullt upp hela tiden därför har vi inte hunnit uppdatera bloggen på ett tag!

I onsdags så hade vi öppet hus i skolan, där vi hade vårt första säljtillfälle. Hela dagen ägnade vi åt att förbereda inför kvällen, kl 17 började det och kl 20 var det slut. De tre timmarna gick väldigt fort och vi sålde oväntat många nypor och våra handsydda påsar gick åt som bara den! Väldigt kul! 

Eftersom att det gick så bra var vi tvungna att sy ännu mer påsar till Gränby marknad som är imorgon, lördag. Så idag satt vi kvar i skolan till kl 18 och sydde, fixade med bruksanvisningar och andra saker. Vi åt en hel del godis också, som Linnéa och Anna handlade till imorgon. Dom har bra smak så om ni inte vill ha strumpnypor imorgon men känner er godissugna så vet ni vart ni ska gå!

Sedan gick vi iväg för att träffa en av våra rådgivare Mikael som tidigare också haft ett UF-företag. Han gav oss några bra tips till imorgon och vad som är bra att tänka på. Efter det åkte vi hem och jag hoppas verkligen att vi har koll på allting så vi inte kommer på att vi glömt något imorgon! Men det tror jag inte. 

Så nu tycker jag att alla som läser det här ska bege sig till Gränby marknad imorgon och köpa några strumpnypor såklart! Det kommer göra att det går så mycket lättare att tvätta och sortera dina strumpor, du kommer näst intill längta efter att få göra det! Dessutom är det en perfekt julklapp om du inte vet vad du ska köpa till din mamma eller pappa. Eller varför inte din son eller dotter det är väl dags att dem också börjar hjälpa till hemma? 

Här kommer lite bilder från öppet hus i onsdags också






Ha det bra, så ses vi imorgon!

/ Olivia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0